مقالات

مقالات رایگان در زمینه پذیرایی نوین در صنعت هتلداری

IMG 290000 

خسرو جدیدزاده متولد 1331 تهران

مدرس ونویسنده :

کتابهای مدیریت پذیرایی نوین درصنعت هتلداری

- جلد اول اصول سرویس دهی نوین.

- جلد دوم مدیریت پذیرایی نوین درصنعت هتلداری.

- جلد سوم مدیریت جامع درصنعت هتلداری.

شروع سوابق کاری از سال 1346 هتل های پنج ستاره

(مهارت ،توانمندی،تخصص)

- مشاوره ،طراحی،مدیریت ،در راه اندازی مجموعه های پذیرایی ،رستوران،تالار،سفره خانه های سنتی.

-مشاوره ،طراحی ،مدیریت ،در راه اندازی آشپزخانه های صنعتی(کیترینگ)وکانترهای سروغذا.

- تدوین چک لیست نظارتی کلیه واحد های زیر مجموعه پذیرایی وتشریفات.

- تنظیم منوغذایی همراه با آنالیز انواع غذاهای ایرانی وفرنگی.

 

 IMG 2937  IMG 29dasd0000 IMG 29291  

پروفسور شف آشپز اسماعيل دادي داراي مدرك گوردون بلو از دانشگاه فرانسه

كه در دهه1340 بعداز فوت زنده يادشف آشپزمحمدعلي جديدزاده به ايران باز گشت.

 

 

 

 

نایب رئیس موسسه بنیانگذاران مدیریت پذیرایی نوین:

WhatsApp Image 2021-04-04 at 4.45.47 PM           

دکتر احسان دشتی متولد1364 تهران

مدیروبرنامه ریزی آموزشی  

 

 


 

 عناوین برگزاری دوره های آموزشی بلند مدت:                                مدت دوره

- آموزش مدیریت مجموعه های پذیرایی وتشریفاتی رستورانها وتالارها                                                    (120)ساعت حداکثردر( 2 )ماه

- آموزش مدیریت آشپزخانه های صنعتی(کیترینگ)                                                                                  (110)ساعت حداکثردر( 2 )ماه

 

 

 

 

             عناوین برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت:                             کوتاه مدت          

- آموزش کارکنان هتل ،پیشخدمت های رستوران ،تالار،سفره خانه .                                                           (8)ساعت در( 2 )جلسه

- آموزش کارکنان آشپزخانه، بهداشت ،حفظ ونگهداری موادغذایی.                                                            (7) ساعت در( 2 )جلسه

- آموزش کارکنان خدمات، پیشخدمت های اموراداری، وزارتخانه ،سازمان وشرکت ها.                                (7) ساعت در( 2 )جلسه

- آموزش کارکنان بیمارستان میهمانداران نحوه پذیرایی از بیماران وهمراهان،مدیران .                               (7) ساعت در( 2 )جلسه

- آموزش کارکنان نقلیه(راننده ها)نحوه جابجائی میهمانان،مدیران،کارکنان سازمان ها.                               (5) ساعت در( 2 ) جلسه

 


 

   

نکات قابل توجه:

- تعداد حضور کارآموز درهرجلسه آموزشی حداکثر10 نفر با رعایت پروتکل های بهداشتی.

     - كليـه هزينه هاي اسكان،اياب ذهاب وغيره خارج ازتهران به عهده سازمان محترم مي باشد.                   

درباره ما

برگزار کننده دوره های مدیریت پذیرایی نوین در صنعت هتلداری

همراه ما باشيد

   

JoomShaper